Cookie- og Privatlivspolitik på Mandø Event

Vi bruger cookies for at forbedre og vurdere brugen af de enkelte elementer og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke på mandoevent.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Accepterer

Cookie- og privatlivspolitik for Mandø Event

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjepart:

  • Google Analytics

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@mandoevent.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Mandø Event 
Midtvej 7, Mandø
6760 Ribe
Telefon: +45 2325 5375
Email: kontakt@mandoevent.dk 

guests

sterstur

Tag med Mandø Event på østerstur og pluk friske stillehavsøsters med et boblende glas champagne.. 

Østerssafari er en helt unik oplevelse -  på østersbankerne, hvor tidevandet bestemmer og hvor himmel og hav går i ét, skaber lyset og vinden en helt enestående stemning.

sltur

Tag på tur med Mandø Event ud til sælerne og oplev sælerne i deres naturlige omgivelser.

Vadehavet har staus som dyre- og naturreservat og Mandø ligger midt i Nationalpark Vadehavet, så øen kan byde på et hav af unikke naturoplevelser som fx.  sælture.

pakketur

Oplev Naturparkens unikke natur med Mandø Events pakketure!

Her er højt til himlen og plads til fordybelse og afslapning, tag ud på en guidet tur eller en individuel tilrettelagt tur - og oplev den enestående ø-natur på tæt hold.

cafe

Gastronomisk gourmet mad - så prøv Cafe "Smagen af Mandø"...

Har I planer om en hyggelig dag i godt selskab og en spændende kulinarisk oplevelse?

Vor gourmet restaurant har fuld fokus på det gastronomiske niveau, helhedsoplevelsen og smagfulde retter og vine?

natures kitchen

Café "Smagen af Mandø"

Gastronomisk gourmet mad -  "Smagen af Mandø"...

chef
Har I planer om en hyggelig dag i godt selskab og med spændende gourmet retter fra Mandø?
Vi er en  gourmet restaurant med fuld fokus på det gastronomiske niveau, helhedsoplevelsen og smagfulde retter og vine?
En gourmet middag er en perfekt sammensætning af smage og nuancer, produceret af råvarer af højeste kvalitet fra Mandø og en dertilhørende god vejledning om valg af både røde og hvide vine og øl.
Vi kan anbefale gourmet middage fra 2 - 4 retter, hvor alle retterne er perfekt sammensat.
 

Gourmet and Oyster

Se videoen: Gourmet and Oyster  - udenlandske gæster på Østerstur i sæsonen 2017
 
strandskade
 Strandskade - Mandø's karakterfugl. Strandskaden er en af de få vadefugle, som mader deres unger.
 

Cafe "Smagen af Mandø"

Gastronomisk gourmet mad - så prøv "Smagen af Mandø"...

Har I planer om en hyggelig dag i godt selskab og med spændende gourmet retter fra Mandø?

Vi er en gourmet restaurant med fuld fokus på det gastronomiske niveau, helhedsoplevelsen og smagfulde retter og vine? En gourmet middag er en perfekt sammensætning af smage og nuancer, produceret af råvarer af højeste kvalitet fra Mandø, og en dertilhørende god vejledning om valg af både røde og hvide vine og øl.

Vi kan anbefale gourmet middage fra 2 - 4 retter, hvor alle retterne er perfekt sammensat.

Vort økologiske køkken

Måltiderne er enkle og skabt med afsæt i den lokale Mandø'ske madkultur - hvor produkterne så vidt muligt er lokale.

Vor økologiske tilgang skal tilgodese en smagsoplevelse af kvalitet uden at være eksklusiv og forundt de få. Den skal være mangfoldig, folkelig og nydes i en afslappet atmosfære.Vores tilgang til smagen og kvaliteten i de økologiske råvarer skal afspejle gennemskuelighed, renhed, natur og ærlighed.

Husets menuforslag:

Husets frokost kr. 150.-

Hovedret af Mandø lam/okse m. tilbehør af årstidens grøntsager kr. 150.-

Husets forret kr. 65.-
Årstidens dessert kr. 65.-

Kaffe/the/kakao - ad libitum (Øko Peter Larsen) kr. 25.-

Øko chokolade som tilbehør til kaffen kr. 15.-

Vi har et udsøgt udvalg af rød- og hvidvine og ølsorter med årstidens krydderurter fra Mandø

Børnemenuer laves efter aftale.

car

Flod og ebbe ved Låningsvejen

Man kan sagtens køre til Mandø i egen bil, autocamper eller campingvogn.

Låningsvejen er 60 cm højere end havbunden - men man skal imidlertid altid sikre sig, at den aktuelle vandstand muliggør kørsel i egen bil m.m.!

 
Ved faldende vandstand er tabelværdien negativ. Det betyder, at tabelværdien skal lægges til Låningsvejens højde for at beregne Låningsvejens højde over havoverfladen! 
For alle negative tabelværdier ved faldende vandstand er Låningsvejen farbar for al trafik.
 
Ved stigende vandstand er tabelværdien positiv. Det betyder, at tabelværdien skal fratrækkes Låningsvejens højde for at beregne Låningsvejens højde over havoverfladen!
For alle positive tabelværdier ved stigende vandstand vil Låningsvejen være farbar for al trafik - dog kun op til +60 cm..
 
heather
"Mandø Lyng" [Limonium vulgare]

Hvem er vi?

Vi bor midt Nationalpark Vadehavet og er omgivet af et af verdens vigtigste vådområder. Et stort, unikt naturområde fuld af liv og oplevelser. Nationalpark Vadehavet er dansk natur i verdensklasse - som vi gerne deler med resten af verden!

Mandø Event er et lille familiefirma, som arrangerer hestevognsture ud til sælerne og ud på østersbankerne, guidede pakketure, byvandringer m.m..

Vores vision er at formidle naturoplevelser, kulinariske oplevelser og  at skabe hyggelige rammer omkring vore forskellige aktiviteter - alt sammen med afsæt i de betingelser, naturen giver os. 

I løbet af sæsonen arrangeres forskellige kulinariske events, som byder på store variationer af smagsoplevelser.

I  Landhandlen sælger vi lam og oksekød, øl, salte, uld, skind m.m. og med varerne følger også historien om produkternes oprindelse og tilvirkning.

Hos Mandø Event arrangerer vi sammenkomster for familier, firmaer m.m..

Velkommen til Mandø

Elisa og Benny Thomsen

Bankoplysninger

MobilePay

Mobilepay: 63512

(angiv venligst ordre nr. eller faktura nr.)

Bankoverførsel: Betal din ordre og faktura her.

Direkte overførsel til Nørre Nebel Sparekasse:

Reg.nr. 9682
Konto nr. 0000920797

(angiv venligst ordre nr. eller faktura nr. ved overførelsen)

Udlandsbetaling: Betal din ordre og faktura her.

IBAN: DK3696820000920797
BIC: NRNEDK21

(angiv venligst ordre nr. eller faktura nr. ved overførelsen)

Copyright © Mandø Event 2017

NPV Officiel partner logo preview

Design by Webdegn